Weekend en spoed

Na lang beraad is besloten de spoedzorg buiten openingstijden onder te brengen bij de Mondzorg Poli Amsterdam, vlakbij het oude Slotervaart ziekenhuis.

Er zijn een aantal redenen geweest om dit besluit te nemen. De voornaamste reden is om uw veiligheid en de veiligheid van de dienstdoende tandartsen en assistentes te kunnen waarborgen. Steeds vaker hebben zorgverleners te maken met verbaal en/of fysiek geweld. Het is ons inziens niet meer verantwoord om ’s nachts of ’s avonds een tandarts of assistente alleen te laten in een ombeveiligd pand.

Bovendien is er nu een centraal aanspreekpunt, dat 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand is door professionele en ervaren zorgverleners, waardoor u altijd verzekerd bent van snelle en adequate hulp.

Tandartsbemiddelingsbureau (TBB). 020- 723484848

Hoe werkt het?

Indien er sprake is van een spoedgeval buiten openingstijd hoort u op de telefoonbeantwoorder van de praktijk het telefoonnummer van het tandartsbemiddelingsbureau (TBB). 

U wordt te woord gestaan door een professional die u kan voorzien van kundig advies. Dit advies kan inhouden dat het wellicht kan wachten tot uw eigen tandarts weer aanwezig is of advies over pijnbestijding. Het kan ook zo zijn dat het advies is het te laten beoordelen op de mondzorgpoli. U wordt dan gezien door een ervaren gediplomeerde tandarts.

Waar is het?

Mondzorgpoli
Louwesweg 6
1066 EC Amsterdam

Wat kost het?

De mondzorgpoli werkt samen met Infomedics, wat inhoudt dat de nota naar uw zorgverzekering wordt gestuurd en u achteraf een rekening krijgt voor de niet-vergoede kosten. U hoeft de spoedbehandeling dus niet direct te betalen. De kosten zullen voorafgaande aan de behandeling met u worden besproken.