Ons team

Wij werken met leuke en kundige collega’s. Graag stellen wij ons aan u voor. 

Gondeke Roeloffs – Tandarts

Mijn naam is Gondeke Roeloffs en ik ben eigenaar van de praktijk. Ik ben getrouwd en we hebben 3 schoolgaande kinderen. In 2003 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Hogeschool Inholland te Amsterdam. Aansluitend ben ik tandheelkunde gaan studeren en ben ik in 2008 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in verschillende praktijken en heb ik veel ervaring opgedaan binnen de algemene tandheelkunde. Na 9 jaar ervaring heb ik de praktijk in 2017 overgenomen. Wat voor mij het vak leuk maakt is het contact met de patienten en het vertrouwen wat je door de jaren heen met elkaar opbouwt. Verder werk ik graag met mijn handen, waarbij de kwaliteit van de behandeling voorop staat. Met veel plezier begeleid en behandel ik kinderen.

Positieve ervaringen op jonge leeftijd zijn de basis voor een gezonde mond nu en in de toekomst.

Werkdagen: Dinsdag t/m vrijdag.
BIG-registratienummer:29910305102

Jacco Visser – Tandarts

Mijn naam is Jacco Visser 49 jaar, samen met mijn vrouw en zoontje woon ik in Vogelenzang.

Na afronding van mijn studie in Amsterdam ben ik inmiddels meer dan 12 jaar met veel plezier als tandarts werkzaam. Voor mijn studie tandheelkunde ben ik werkzaam geweest in het AMC op de afdeling Nucleaire Geneeskunde. Een diagnostische en therapeutische afdeling.

Wat mij boeit in de tandheelkunde is het kunnen helpen van mensen bij het onderhouden van hun gebit, een belangrijk onderdeel van ons lichaam dat gelukkig steeds vaker een leven lang mee gaat. Iedere patiënt en mond is anders en vraagt om een individuele benadering.

Aan heldere voorlichting hecht ik veel waarde, zodat u inzicht krijgt in uw mondsituatie en zelf kan meebeslissen. Ik probeer voor en tijdens de behandeling duidelijk uitleg te geven zodat u weet wat u kunt verwachten.

Tot ziens in de praktijk.

Werkdagen: Maandag.
BIG-registratienummer:79066103902.

Mirjam van der Weijden – Preventie-assistente

Mijn naam is Mirjam van der Weijden, sinds april 2001 ben ik als fulltime tandartsassistente werkzaam in de moderne tandartspraktijk Roeloffs. In 2006 heb ik het diploma preventie assistente behaald, ook deze vaardigheden pas ik regelmatig toe. Zelfs na 21 jaar blijft het een baan met afwisselende werkzaamheden, vooral de combinatie: van het telefonisch contact (inmiddels ken ik de patiënten bij naam en gezicht), de behandeling en de persoonlijke begeleiding aan de stoel tot aan de admininistratieve afhandeling. Met zoveel variatie op een werkdag en het leuke contact met de patienten en de collega’s, vliegen de werkdagen voorbij. 

Sabine Zwanenburg – Preventie-assentente

Mijn naam is Sabine en ik ben dit leuke team komen versterken in september 2020. In 2022 heb ik de opleiding tot tandartsassistente afgerond. Ik kom zelf uit Katwijk dus bekende gezichten kom ik regelmatig tegen. Ik vind het belangrijk dat men zich op zijn gemak voelt, zorg op maat ontvangt en tevreden de deur uit gaat.

Werkdagen: Maandag t/m donderdag.

Alice Zandbergen van de Plas – Preventie-assistente

Mijn naam is Alice en ik ben sinds 1 maart werkzaam in tandartspraktijk Roeloffs. Mijn werkzaamheden zijn afwisselend, maar ik werk voornamelijk als preventie assistente en het kan dan ook zo zijn dan u mij treft voor een gebitsreiniging of voor een instructie. Maar ook kunt u mij tegen komen bij de tandarts of als u belt naar de praktijk. Dit alles doe ik met veel plezier. Mijn doel is altijd om mensen op zijn/haar gemak te laten voelen zodat men weer tevreden de deur uit gaat.

Werkdagen: Maandag en woensdag.

Gineke Anes – Mondhygiëniste

Even voorstellen. Ik ben Gineke Anes. In 2004 ben ik afgestudeerd aan de opleiding mondhygiëne in Amsterdam. Sinds mijn afstuderen ben ik met veel plezier werkzaam in de praktijk in Katwijk als mondhygiënist. 

Naast het werk in de algemene praktijk ben ik tot 2019 werkzaam geweest als mondhygiënist bij de afdeling mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie en de afdeling bijzondere tandheelkunde van het LUMC in Leiden. Door mijn werkzaamheden in het ziekenhuis ben ik gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met een medische of oncologische achtergrond, angstige patiënten en patiënten met ernstige tandvleesproblemen (parodontitis) of andere bijzonderheden in de mondholte.

Het is voor mij echt een uitdaging om samen te werken met u maar ook met de tandarts om uw mond gezond en schoon te krijgen en te houden. Tijdens de behandeling vind ik goede communicatie maar ook humor onmisbaar. Om mijn kennis hoog te houden volg ik geregeld cursussen en bezoek ik congressen. Daarnaast maak ik deel uit van een kwaliteitsgroep voor mondhygiënisten vanuit de vakvereniging. En ben ik geregistreerd in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM) 

 

Werkdagen: Maandag t/m donderdag.
Ingeschreven in het kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM)
Lid van Nederlandse vereniging van Mondhygiënisten

Daphne – Mondhygiëniste en assistente

Mijn naam is Daphne Keijser. Ik heb de afgelopen twee jaar ervaring opgedaan als tandarts- en preventieassistente. Binnenkort rond ik de vierjarige hbo-opleiding Mondzorgkunde af in Amsterdam en mag ik de beroepstitel mondhygiënist dragen. Ik ben werkzaam op maandagmiddag/avond en vrijdag. Ik vind persoonsgerichte zorg van groot belang, waarbij wij samen kijken naar de beste zorg voor u. Hierdoor kunnen wij samen toe werken naar een goede mondgezondheid. Een gezonde mond is niet alleen belangrijk voor het gebit, maar ook voor de algehele gezondheid.
De praktijk is een erg fijne praktijk om te mogen werken. Een ieder is welkom, van jong tot oud. Ik kijk er naar uit om een goede mondhygiëne te realiseren en u met een stralende lach de deur uit te laten gaan.

Werkdagen: Maandag en vrijdag